Inline Image
ΠΙΣΩ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Hamlet
CATEGORY Φοιτητική Ζωή
DATE 01 Jun 2017

Στα Hamlet Student Flats λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των φοιτητών, θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα μέρος που θα σας συναρπάσει. Η δημιουργία χώρων που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας είναι πρόκληση, αλλά και η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας γιατί θέλουμε κάθε πτυχή της φοιτητικής σας εμπειρίας να είναι ξεχωριστή και ταυτόχρονα διασκεδαστική.

Το στούντιο
Στα διαμερίσματα Hamlet θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας με ένα διαμέρισμα που ταιριάζει στο δικό σας lifestyle. Θα είναι σίγουρα πλήρως επιπλωμένο, νεανικό, λειτουργικό και θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Πλυντήρια & Στεγνωτήρια
Σας υποσχόμαστε πως δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε τα άπλυτα στο σπίτι σας! Όλα τα κτίριά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με πλυντήρια και στεγνωτήρια για να πειραματιστείτε στο πλύσιμο των ρούχων σας! Εννοείται πως θα σας βοηθήσουμε!

Ασφάλεια
Η ασφάλεια σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κάθε κτίριο είναι εξοπλισμένο με κάμερες CCTV, οι οποίες παρακολουθούν 24/7 όλους τους κοινόχρηστους χώρους και το περιβάλλον περιμετρικά των κτιρίων.

Δωρεάν σύνδεση στο internet
Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ίντερνετ για εσάς. Πρέπει να είναι γρήγορο & αξιόπιστο όταν διαβάζετε, παίζετε παιχνίδια ή είστε συνδεδεμένοι στα social media. Σας υποσχόμαστε ότι είναι!

Σωστή τοποθεσία
Η σωστή τοποθεσία διαμονής κατά την διάρκεια των σπουδών σας είναι αρκετά σημαντική. Στα διαμερίσματα Hamlet έχουμε φροντίσει ώστε όλα τα κτίριά μας να βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες και συνήθως μόλις λίγα λεπτά από ό,τι μπορεί να χρειαστείτε.

Υποστηρικτικό προσωπικό
Η ομάδα του Hamlet φροντίζει καθημερινά για τους φοιτητές μας ώστε να λαμβάνουν σωστά όλες τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε και να τους βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστούν! Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!

 

Ζωντανή κοινότητα
Ο φοιτητής που θα επιλέξει να μείνει στο Hamlet γίνεται αυτόματα μέλος μιας ζωντανής κοινότητας και μιας μεγάλης οικογένειας. Οι μοντέρνοι κοινόχρηστοι χώροι που έχουμε διαμορφώσει, θα σας βοηθήσουν να συνομιλήσετε με νέους φίλους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την φοιτητική σας ζωή.

 

Ενημέρωση λογαριασμών
Προσπαθώντας να σας εξοικονομήσουμε χρήματα και χρόνο, σας ενημερώνουμε πως στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται τα κοινόχρηστα έξοδα, η σύνδεση στο internet και η κατανάλωση νερού.


Τα Hamlet Student Flats προσπαθεί καθημερινά να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες διαμονής στους φοιτητές του! Κάντε τη σωστή επιλογή, ελάτε να σας γνωρίσουμε και μείνετε μαζί μας!

Big Image
ΠΙΣΩ
Inline Image Inline Image

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στη σελίδα μας. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Loading