Inline Image
ΠΙΣΩ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Hamlet
CATEGORY Φοιτητική Ζωή
DATE 21 Jun 2017

Βρείτε το αγαπημένο σας διαμέρισμα και κλείστε το σήμερα!

Είτε είστε μέλος του φοιτητικού προγράμματος Erasmus, είτε παρακολουθείτε ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, έχουμε την λύση στην αναζήτηση φοιτητικής στέγης!

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να αποκτήσετε το δικό σας φοιτητικό διαμέρισμα του Hamlet!

1. Ανακαλύψτε το ιδανικό διαμέρισμα για σας - δείτε τις παροχές μας.

2. Λοιπόν έχετε βρει το δωμάτιό σας; Σας προτείνουμε πάντα μια επίσκεψη από κοντά, έτσι ώστε να είστε 100% ικανοποιημένοι από την επιλογή σας.  Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μην ανησυχείτε, γιατί σας παρέχουμε αρκετό φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για κάθε διαμέρισμα. Θα μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν από τους υπεύθυνους διαχείρησης των διαμερισμάτων Hamlet.

3. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων και κλείστε τη διαμονή σας. Πώς γίνεται αυτό;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι: Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο διαμέρισμά σας επιλέγοντας το κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα" ή στέλνοντας μας ένα email.
Εάν προτιμάτε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας, μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου ή κατευθείαν από τα γραφεία μας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες. Μόλις μας δώσετε τα στοιχεία σας και καταβάλατε μια μικρή προκαταβολή, το διαμέρισμα είναι δικό σας!

4. Μετά την κράτησή σας, παρακολουθήστε τα email σας για τυχόν ειδοποιήσεις από το Hamlet. Υπάρχουν καποιες τυπικές διαδικασίες πριν επιβεβαιώσουμε την άφιξή σας.

5. Η ημέρα της μετακόμισης αναμένεται να είναι συναρπαστική! Το προσωπικό μας θα βρίσκεται εκεί για να σας υποδεχτεί στο κτίριο, να σας ξεναγήσει και να σας καλωσορίσει στο νέο σας ξεκίνημα.

#Hamlet #find_your_place #stay_with_us

ΠΙΣΩ
Inline Image Inline Image

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στη σελίδα μας. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Loading