Inline Image
ΠΙΣΩ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Hamlet
CATEGORY Φοιτητική Ζωή
DATE 06 Jul 2017

Η είσοδος στο Πανεπιστήμιο είναι μια στιγμή ορόσημο για κάθε νέο φοιτητή!

Γνωρίζουμε πως για πολλούς από τους φοιτητές μας, θα είναι η πρώτη φορα που θα αποχωριστούν το σπίτι τους καθώς και ότι εσείς οι γονείς τους θα θέλατε πολύ να συμμετέχετε στην διδικασία επιλογής του νέου σπιτιού. Εμείς στο Hamlet, θέλουμε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ανεξαρτησίας τους γι αυτό και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την φοιτητική τους εμπειρία μοναδική, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και δημιουργικοί!

Επισκεφθείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο, αν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι άνθρωποί μας
Τα στελέχη που εργάζονται στο Hamlet έχουν επιλεχθεί για την φιλικότητα και την φιλοδοξία τους να εξελιχθεί το εγχείρημά μας.

Οι υπεύθυνοι των χώρων διαμονής είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για να βοηθήσουν τους φοιτητές σε ό,τι χρειαστούν καθώς και για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και ομαλή λειτουργία του κτηρίου. Επίσης, οι συνεργαζόμενες τεχνικές ομάδες στοχεύουν στην ταχεία και αποτελεσματική επίλυση οποιονδήποτε ζητημάτων συντήρησης και αποκατάστασης προκύψουν.

Τοποθεσία
Όλα τα κτίρια μας βρίσκονται κοντά στα κέντρα των πόλεων και σε σημεία εξυπηρέτησης των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η απόσταση δεν θα είναι πια δικαιολογία για τις κοπάνες.


Δραστική κοινότητα
Τα παιδιά σας θα είναι μέρος μιας ζωντανής κοινότητας στο Hamlet. Στα κτίριά μας δεν υπάρχουν ξένοι. Μόνο φίλοι που δεν έχουν ακόμη συναντήσει. Ίσως φίλοι για μια ζωή!


Πλήρως επιπλωμένα στούντιο
Τα διαμερίσματα μας είναι φωτεινα και ευρύχωρα με λειτουργικούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Είναι πλήρως επιπλωμένα και συμπεριλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για μια ανεξάρτητη διαβίωση.

Δωρεάν σύνδεση στο internet
Γνωρίζουμε ότι το ίντερνετ είναι σημαντικό για τους φοιτητές. Πρέπει να είναι γρήγορο & αξιόπιστο όταν διαβάζουν, κατεβάζουν υλικό για τα μαθήματα τους ή ακόμη όταν κάνουν βιντεοκλήση σε εσάς!

Πλυντήρια & Στεγνωτήρια
Γονείς μην ανησυχείτε - δεν πρόκειται να εμφανιστούν στην πόρτα σας με σωρούς από άπλυτα ρούχα, διότι τους παρέχουμε τις εγκαταστάσεις για να το κάνουν οι ίδιοι. Όλα τα κτίρια διαθέτουν κοινόχρηστο πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων που λειτουργούν 24/7.

Άραγε είναι δύσκολο να βάζεις πλυντήριο;

Ασφάλεια και προστασία
Όταν τα παιδιά σας μένουν στα διαμερίσματα Hamlet, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι σε καλά χέρια. Η ασφάλεια είναι η βασική μας προτεραιότητα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε κτίριο περιλαμβάνει 24ωρη παρακολούθηση CCTV των κοινόχρηστων και των περιβαλλόντων χώρων.

Οικονομική ευελιξία
Γνωρίζουμε πως κάθε φοιτητής που μένει μαζί μας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να σας παρέχουμε την ευελιξία που χρειάζεστε για τη πληρωμή της διαμονής των παιδιών σας. Τα ενοίκια μπορούν είτε να προπληρωθούν εξ ’ολοκλήρου σε προνομιακή τιμή είτε να καταβληθούν σε 6 ή 12 δόσεις - η επιλογή είναι δική σας.

Η γνώμη σας μετράει
Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που λαμβάνετε και γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται να είμαστε αλάνθαστοι. Γι’ αυτό θα χαρούμε να διαβάσουμε και να εξετάσουμε όλες τις προτάσεις σας σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να βελτιωθούμε. Μιλήστε μας!

Αφήστε το επάνω μας! Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι!

#Hamlet #Hamlet_Parents #Parent_Guide #StudentsLife #StudentFlats

ΠΙΣΩ
Inline Image Inline Image

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στη σελίδα μας. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Loading