Inline Image
ΠΙΣΩ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Hamlet
CATEGORY Φοιτητική Ζωή
DATE 20 Jul 2018

Μόνος στο σπίτι! Τώρα που δεν έχεις την καθημερινή φροντίδα της μαμάς να τα έχει όλα τακτοποιημένα και στην εντέλεια, προσπάθησε να κρατάς το χώρο σου τακτικό και να μην αφήσεις την ακαταστασία να σου δυσκολέψει τη ζωή. Αν από την αρχή βάλεις κάποιους κανόνες και τους τηρείς θα διευκολύνεις πολύ την καθημερινότητά σου.

Tips για εύκολη φοιτητική ζωή!

• Φτιάξε σε ένα excel το πρόγραμμα με τις δουλειές της εβδομάδας (π.χ πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ξεσκόνισμα, συγύρισμα, γενική καθαριότητα σπιτιού) τύπωσε το και κόλλησε το στην πόρτα του ψυγείου, ώστε να μπορείς να το παρακολουθείς πιο εύκολα (και να το τηρείς φυσικά!)

• Δημιούργησε ένα δεύτερο πρόγραμμα σε excel με ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο μενού, για να ξέρεις τι θα μαγειρέψεις από πριν και να προγραμματίσεις τα ψώνια σου στο σούπερ μάρκετ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τις σπατάλες των delivery και θα τρέφεσαι πιο υγιεινά.

• Επένδυσε στην προστασία της υγείας σου ακολουθώντας βασικούς κανόνες υγιεινής. Η τακτική αλλαγή σεντονιών στο κρεβάτι είναι ένας βασικός κανόνας, αν και από μόνη της, δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την υγιεινή του. • Διακόσμησε το χώρο σου με όμορφα αντικείμενα που θα σου «ανεβάζουν» τη διάθεση. «Παίξε» τους συνδυασμούς και την δυναμική των χρωμάτων.

ΠΙΣΩ
Inline Image Inline Image

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στη σελίδα μας. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Loading