Inline Image

Φοιτητική διαμονή με στυλ!

Τα φοιτητικά διαμερίσματα Hamlet βρίσκονται επίσημα στην Πάτρα!

Ξέρεις τι πρέπει να γνωρίζεις για την Πάτρα;

Ότι έχει πάρα πολλούς νέους γιατί είναι μία μεγάλη φοιτητούπολη, ότι δεν χρειάζεται να γίνει το καρναβάλι για να περάσεις καλά, ότι το καλοκαίρι αν βαρεθείς το διάβασμα μπορείς να πεταχτείς για μπάνιο και το χειμώνα για σκι στα Καλάβρυτα, ότι εάν είσαι μουσικός θα βρεις πολύ εύκολα κόσμο να φτιάξεις μπάντα και να ζήσεις το όνειρο σου και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζεις εδώ και να μην γνωρίσεις τη μισή πόλη.  

Ας μιλήσουμε λίγο για το Πανεπιστήμιο!

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ιδρύθηκε το 1964 και είναι το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι αυτές οι πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν πραγματικά..

Το Πανεπιστήμιο που μόλις εντάχθηκες δεν είναι ένα συνηθισμένο πανεπιστήμιο..

Το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον ελληνικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Libre Space Foundation έχει ολοκληρώσει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του πρώτου δορυφόρου ελληνικής κατασκευής με όνομα “UPSat”!!Τα δύο παραπάνω ιδρύματα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα ανοιχτό οικοσύστημα γύρω από δορυφορικές και διαστημικές τεχνολογίες, με το UPSat να είναι η πρώτη πραγματοποίηση αυτής της φιλοδοξίας.

Και για τους λάτρεις της ταχύτητας έχουμε και κάτι ακόμα..

Το ακαδημαϊκό έτος 2002, μια ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, πλαισιωμένη από μεταπτυχιακούς φοιτητές και καθηγητές , ξεκίνησε τον σχεδιασμό του πρώτου αγωνιστικού μονοθέσιου τύπου Formula Student! Η ομάδα ονομάζεται UoP Racing και συμμετέχει κάθε χρόνο σε διαγωνισμούς με περισσότερους από 150 φοιτητές να έχουν απασχοληθεί και εντρυφήσει σε θέματα που αφορούν τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός μονοθέσιου οχήματος. Η UoP Racing έχει κατασκευάσει και διαγωνιστεί με 3 διαφορετικά μονοθέσια μέχρι τώρα, ενώ πλέον βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών του 4ου μονοθέσιου της ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα μπορείς να βρεις στο επίσημο site http://lms.mech.upatras.gr

Στο Πανεπιστήμιο θα πας με λεωφορείο, το εισητήριό του κοστίζει 0,75 λεπτά και να ξέρεις πως δεν μπορείς να μπεις λαθραία γιατί μπαίνεις πάντα από την μποροστινή πόρτα..Αν δεν βρεις εισητήριο στο περίπτερο,θα βγάλεις μέσα στο λεωφορείο και θα το πληρώσεις 1,50€. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις τον Προαστιακό με κόστος 1€ και μετεπιβίβαση σε λεωφορείο απο την στάση "Καστελλόκαμπος".

Όταν κάποιος επιλέξει να ζήσει στην Πάτρα σημαίνει πως είναι αρκετά εύκολο να ταξιδέψει στο εξωτερικό (για παράδειγμα στην Ιταλία) και να επισκεφθεί πολλά όμορφα και γειτονικά μέρη όπως το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Ακράτα και πολλά άλλα που μπορεί να ανακαλύψει ο καθένας μόνος του! Εύκολη πρόσβαση προς τη Στερεά Ελλάδα έχεις μέσω της Γέφυρας που ενώνει το Ριο-Αντίρριο και είναι πολύ εντυπωσιακή ειδικά το βράδυ! Βάλτε αθλητικά και ακουστικά και τρέξτε "στον αέρα".

Στην Πάτρα υπάρχουν πολλά εστιάτορια με φαγητό που θυμίζει μαμά,υπάρχουν φαγάδικα και τσιπουράδικα, υπάρχουν καφέ στην Πλατεία Όλγας και την Γεροκωστοπούλου.Οι πλατείες είναι γεμάτες με μαγαζιά αλλά μπορείς, αν θέλεις, να αράξεις στα σκαλάκια στη Γεροκωστοπούλου, στην Πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου ή στην Πλατεία Όλγας και να απολαύσεις σαν θεατής και με την ησυχία σου την πολή.

Το Hamlet δημιούργησε ένα σύγχρονο κτίριο φοιτητικών διαμερισμάτων στην ζωντανή πόλη της Πάτρας για να κάνει την φοιτητική σας εμπειρία ακόμα καλύτερη! Το κτίριο βραβεύτηκε και με αρχιτεκτονικό βραβείο! Ανακαλύψτε το και μείνετε μαζί μας ..

#Hamlet #Patra #Stay_with_us

Η γειτονιά της Πάτρας
Αγαπημένες γωνιές της Πάτρας Η γειτονιά της Πάτρας Ανακαλύψτε την!
Παροχές
Επιπλωμένα δωμάτια

Μοντέρνα διακόσμηση

Πλυντήρια & Στεγνωτήρια

24ώρο κοινόχρηστο πλυντήριο & στεγνωτήριο ρούχων

Πρόσβαση στο διαδίκτυο

24/7 σύνδεση

Μέσα μεταφοράς

Εύκολη πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο και στο κέντρο της Πάτρας

Υπηρεσίες συντήρησης

Ομάδα τεχνικών ασχολείται με τις ανάγκες του κτηρίου

Θέρμανση

Αυτόνομη θέρμανση

Happy Building

Ένα κτήριο γεμάτο θετικούς ανθρώπους

Ασφάλεια

24ωρη παρακολούθηση CCTV των κοινόχρηστων και εξωτερικών χώρων

Studios

BOOK NOW FOR 23/24!
Studio
  • Studio
    Επιπλωμένο και ιδανικό για ένα άτομο
Περιγραφή

Μια εξαιρετική επιλογή για εσάς είναι ένα αυτόνομο και επιπλωμένο Studio διαμέρισμα (24τμ - 38τμ).Κάθε Studio έχει το δικό του μοντέρνο μπάνιο και εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Τα Studio περιλαμβάνουν κλιματιστικό, ενώ μερικά διαθέτουν και μπαλκόνι έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την θέα της πόλης.

Χαρακτηριστικά
  • 24-38τμ
  • Kουζίνα
  • Mπάνιο
  • Eπιπλωμένο
  • Κλιματιστικό
  • Μπαλκόνι
Hamlet - Πάτρα Καραϊσκάκη 132, Πάτρα 26221 ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΑ;
Οι επισκέπτες μας μοιράζονται ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Γράψτε μας τη δική σας

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στη σελίδα μας. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας

Loading